Кіровоград: роз’яснювальна робота на березі Інгулу

Червень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 929 | Коментарі: 0

Обираючи місце для літнього відпочинку, більшість громадян віддає перевагу берегам водойм, де можна позасмагати й покупатися або просто порибалити.

Якщо не дбати про безпеку, такий відпочинок межуватиме із загрозою для життя. На жаль, з початку травня не повернулися додому з такого відпочинку 12 мешканців нашої області. Найчастіше такі трагедії трапляються з вини самих потерпілих.
Попереду ще багато теплих і сонячних днів, тому рятувальники роблять усе можливе аби убезпечити громадян від нещасних випадків на воді. По-перше, в усіх місцях масового перебування людей розміщено листівки застерігаючого змісту, з теле- та радіоефірів звучать поради аби не сталося біди. Але особливу увагу приділяють проведенню роз’яснювальної роботи безпосередньо на місцях відпочинку громадян біля водоймищ.
З цією метою проводяться рейдові перевірки, під час яких рятувальники роздають листівки, радять, що треба робити у разі нещасного випадку на воді та розказують як допомогти людині у разі притоплення. 10 червня саме такий рейд було організовано у мікрорайоні Новомиколаївки обласного центру на березі річки Інгул, де завжди у літній сезон багато людей. Працівники Служби «101» провели відповідну роботу та наголосили, наскільки важливо не ігнорувати правилами безпеки й особливу увагу під час такого відпочинку приділяти дітям. Мешканці Кіровограда дослухалися до порад рятувальників, адже цінують власне життя та розуміють чим може загрожувати необдуманий вчинок на воді.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool