Кіровоград: Розваги для дітей та дорослих на вихідні

Січень 31, 2013 | Новини | Переглядів: 1162 | Коментарі: 0

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує жителів та гостей міста відвідати вистави театру для дітей та дорослих:

02 лютого – «Гусеня»» Н.Гернет, Т.Гуревич
Рекомендований вік для перегляду – від 3 років

Казка-гра, у якій юні глядачі допомагають нерозважливій дівчинці Оленці пасти, а потім і рятувати маленького гусенятка Дорофія з лап хитрої Лисиці, що обманом і хитрістю зайняла їжачкову хатку. Вистава вчить сміливості, відповідальності, виховує почуття дружби та взаємодопомоги.

03 лютого – «Веселі ведмежата» М. Поливанова
Рекомендований вік для перегляду – від 3 років

Добре відпочивається маленьким ведмежатам влітку у Бабусі й Дідуся. Та виховний процес не зупиняється ні на хвилину: раненько вставати, ліжка застеляти, личка умивати, миски прибирати і ще й чарівні слова не забувати. За гарну поведінку онучат старенькі збираються придбати їм подарунки і вирушають на базар. Та на ведмежат, що залишилися самі вдома, чекають різні випробування.

03 лютого – еротична вистава для дорослих «Декамерон» - інсценізація десяти новел Дж. Боккаччо поч. о 16.30 год.
Реж.-пост.– заслужений діяч мистецтв України –Є.Гімельфарб
Гурт молоді, що зібрався у заміській віллі поблизу Флоренції, намагається уберегтися від страшної чуми. Щоб відволіктися від сумних думок, вони розважають себе різноманітними історіями з людського життя, у яких головну роль відведено відносинам між чоловіком і жінкою в усіх можливих ситуаціях…
Початок вистав для дітей – о 12.00 годині

Після вистав для дітей на стаціонарі проводяться ігрові програми з врученням солодощів і дарунків.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool