Кіровоград: розпочався демонтаж незаконно встановлених рекламних конструкцій

Червень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 1007 | Коментарі: 0

У Кіровограді розпочався демонтаж незаконно встановлених рекламних засобів на території міста. Першими під примусове знесення потрапили сім рекламних щитів за адресами

на розі просп. Правди та вул. Волкова, біля зупинки громадського транспорту;
по вул. Героїв Сталінграда, біля ринку «Європейський»;
по вул. Героїв Сталінграда, біля огорожі автостоянки,
по вул. Героїв Сталінграда, з боку заводу «Радій»;
по вул. Жовтневої революції, напроти автозаправки;
по вул. Маршала Конєва, на розподільчій смузі біля Свято-Воскресенського храму;
на розі вул. Пацаєва та вул. Маршала Конєва, на розподільчій смузі.
5 червня відповідне розпорядження про демонтаж, враховуючи акт огляду технічного стану рекламних засобів, можливість загрози життю або здоров’ю людей, відсутність відомих підстав для розміщення білбордів, а також неможливість встановити їх власників у зв’язку з відсутністю маркування на каркасі або окремій табличці із зазначенням найменування розповсюджувача зовнішньої реклами, номера його телефону, дати видачі дозволу та строку його дії, видав секретар міської ради Іван Марковський.
Відповідно до розпорядження, демонтаж білбордів здійснюватимуть комунальні підприємства “КП електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло», «Теплоенергетик», «Кіровоградська аварійно-диспетчерська служба», «Кіровоград-Благоустрій», «Кіровоград-Універсал 2005».
Кіровоградському міському відділу управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області рекомендовано сприяти у проведенні робіт, а Кіровоградському МВ УМВС України в Кіровоградській області здійснити заходи щодо забезпечення громадського порядку під час проведення демонтажу рекламних засобів.
Демонтовані білборди зберігатимуться на території КП «Міськсвітло» впродовж двох місяців. По закінченні терміну зберігання демонтованих рекламних засобів вони будуть утилізовані або повернуті їх власникам, якщо від них надійдуть відповідних зверненння до робочого органу (управління містобудування та архітектури Кіровоградської міської ради) у встановленому порядку та компенсації витрат, пов’язаних з організацією та/або їх демонтажем, на підставі виставлених рахунків.

джерело , фото Ігоря Філіпенка
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool