Кіровоград: розпочалося осіннє прибирання

Жовтень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 1196 | Коментарі: 0

Із 1 жовтня по 15 грудня у Кіровограді оголошується осіннє прибирання міста. Відповідне розпорядження видав секретар міської ради Іван Марковський.

Двомісячник чистоти, який проведуть спільними зусиллями органи місцевого самоврядування, громадські організації, підприємства, установи та широкі верстви населення має на меті приведення обласного центру до належного санітарного стану, поліпшення навколишнього природного середовища, естетичного вигляду і експлуатаційного стану елементів благоустрою.

Відповідно до розпорядження, Ленінська та Кіровська районні у Кіровограді ради мають широко залучити підприємства, установи, організації та мешканців районів до прибирання території міста від опалого листя. Комунальні підприємства «Кіровоград-Благоустрій», «Кіровоград - Універсал 2005», «Ритуальна служба - спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування», керівники комунальних житлово-експлуатаційних організацій, житлово-експлуатаційних контор отримали доручення зевершити осінні роботи з благоустрою Кіровограда, звільнити вулиці обласного центру від опалого листя, прибрати прибудинкові території та контейнерні майданчики.

Під час проведення осіннього прибирання із 01 жовтня по 15 грудня сміття, зібране на території міста ЖЕО, ЖЕКом № 9, освітніми, медичними закладами, комунальними підприємствами, населенням та підприємствами різних форм власності прийматиметься на міське сміттєзвалище безоплатно.

Контроль за виконанням робіт з благоустрою та підтримання належного санітарного стану покладено на начальника спеціалізованої інспекції Кіровоградської міської ради Віктора Іванова.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool