Кіровоград: родини загиблих воїнів отримають матеріальну допомогу

Лютий 08, 2016 | Новини | Переглядів: 1088 | Коментарі: 0

З метою належної підготовки щодо відзначення цієї визначної дати та  27-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан розроблений відповідний міський план заходів, повідомила начальник відділу соціального захисту населення міської ради Юлія Вовк під час апаратної наради міського голови сьогодні, 8 лютого.

 - Відповідно до міського плану заходів 12 лютого о 10.00 в приміщенні Кіровоградської міської ради (кімн. 426) відбудуться урочистості за участю керівництва міста з врученням відзнак міської ради та грошової допомоги,- відзначила Юлія Вовк. – Така допомога буде вручена 6 сім’ям загиблих в Республіці Афганістан та 75 учасникам бойових дій на території інших держав  на загальну суму 43,5 тис. грн.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool