Кіровоград: рейдова перевірка відбулася в мікрорайонах Озерної Балки та Бєляєва

Листопад 12, 2015 | Новини | Переглядів: 1813 | Коментарі: 0

Масово-роз’яснювальна робота щодо попередження надзвичайних подій проводиться фахівцями Служби порятунку протягом року, а в осінньо-зимовий період увага фахівців зосереджується на роз’ясненні правил пожежної безпеки у побуті, адже з початком опалювального сезону частішають випадки пожеж саме в оселях мешканців області.

Щоб попередити випадки пожеж у побуті, а головне випадки загибелі на них, рятувальники проводять рейдові перевірки у житлових масивах на території всієї області, в ході яких спілкуються із жителями.

Чергова рейдова перевірка відбулася в мікрорайонах Озерної Балки та Бєляєва міста Кіровограда. Особливу увагу учасники рейду звернули на безпеку дітей: і батькам, і бабусям, і дідусям настійно порадили ні в якому не залишати малолітніх дітей без нагляду, завжди слідкувати за тим, де знаходяться їхні діти та онуки, а у тих мам у кого діти вже перетнули межу молодшого дошкільного віку порекомендували систематично пояснювати наслідки порушення правил пожежної безпеки. Адже дбаючи про безпеку дітей, ми дбаємо про наше майбутнє.

Також рятувальники поспілкувались із жителями обох мікрорайонів та нагадали їм правила пожежної безпеки у період опалювального сезону, наголосили на тому, що потрібно користуватися лише справними обігрівальними приладами і лише промислового виробництва, а у разі несправності звертатися за допомогою до кваліфікованих фахівців. Крім того, важливо своєчасно усувати несправності систем опалення будинків та квартир аби тепло у домівках не стало причиною пожеж.

Також працівники Служби порятунку надали мешканцям листівки із застереженнями в осінньо-зимовий період.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool