Кіровоград: рейдова перевірка в багатоповерхівках обласного центру

Серпень 05, 2015 | Новини | Переглядів: 1236 | Коментарі: 0

5 серпня у місті Кіровограді рятувальники провели масово-роз’яснювальну роботу з жителями мікрорайону Ковалівки щодо дотримання ними правил пожежної безпеки у побуті.

В першу чергу, працівники Служби 101 зустрілися з головою правління ЖБК «Інгул» Олександром Шереметом, який зазначив, що питанню пожежної і техногенної безпеки приділяється особлива увага, бо від цього багато у чому залежить порядок і благоустрій всіх, хто проживає у будинку. «Я, головним чином, нагадую мешканцям про те, що житло починається не з порогу квартири, а з під’їзда будинку, тому кинуті недопалки біля ліфтових шахт, захаращені комірчини на сходових клітинах - явища недопустимі» - наголосив Олександр Сергійович. Також під час проведення загальних зборів окрім організаційних завжди на порядку денному постають і питання дотримання мешканцями пожежної безпеки безпосередньо у квартирі під час користування газовими і електричними приладами. Рятувальники рейдовою перевіркою залишилися задоволені, адже під час спілкування з жителями дійшли висновку, що вони не лише знають, але й дотримуються правил пожежної безпеки та нагадують про це дітям і онукам.
У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool