Кіровоград: рейд на Катранівці

Жовтень 29, 2015 | Новини | Переглядів: 1790 | Коментарі: 0

Рятувальники спільно з працівниками соціального захисту систематично проводять рейдові перевірки як у місті Кіровограді, так і в інших населених пунктах області. В першу чергу, організатори рейду відвідують людей похилого віку, роз’яснюють їм наскільки важливо дотримуватися правил безпеки у побуті.

29 жовтня працівники Управління ДСНС в області спільно з представниками соціального захисту Територіального центру Ленінського району поспілкувалися з людьми пенсійного віку, які проживають у мікрорайоні Катранівка міста Кіровограда. Учасники рейду побували як у приватному житловому секторі, так і завітали до мешканців, що проживають у багатоквартирних будинках. Безпека життєдіяльності завжди актуальна у будь-яку пору року, але особливої гостроти це питання набуває під час опалювального сезону. У всіх, кого відвідали цього дня працівники Служби «101» та соціального захисту, мають газове опалення, тому у ході розмови, головним чином, було закцентовано питання безпеки при експлуатації газових приладів, зокрема котлів, колонок та плит. У обов’язковому порядку рятувальники наголошували на тому факті, що користуватися газовими конфорками для обігріву приміщення категорично заборонено – таке тепло спалює кисень й виділяє шкідливі речовини у повітря, тому може стати причиною смертельного отруєння!

Жителі мікрорайону були дуже вдячні організаторам рейду за проведення з ними роз’яснювальної роботи. Такі спільні відпрацювання будуть проводитися і надалі, адже мета у обох служб одна - турбота про збереження життя і здоров’я громадян.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool