Кіровоград: рейд на Балашівці

Листопад 20, 2014 | Новини | Переглядів: 1200 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині рятувальники продовжують проводити роз’яснювальну роботу серед мешканців приватного житлового сектора щодо необхідності суворого дотримання правил протипожежної безпеки.

З початком опалювального сезону особливий акцент робиться на обережному поводженні громадян з приладами опалення - газовими, електричними, – печами, грубами й камінами. Працівники пожежно-рятувальної служби разом з фахівцями соціального захисту відвідують, у першу чергу, будинки самотніх людей похилого віку, інвалідів, багатодітні родини. Учасники рейду нагадують громадянам, що не варто забувати ремонтувати обігрівачі, трусити сажу, перевіряти вентиляцію. Щоб усунути несправності, краще звертатись до фахівців. Небезпечно користуватись саморобними камінами та вмикати в мережу одночасно багато приладів.
20 листопада працівники служби порятунку та соціального захисту провели рейд у житловому секторі мікрорайону Балашівки, у Кіровограді. У багатьох приватних будинках мешканців обласного центру користуються як газовим опаленням, так і пічним. Проте варто зауважити, що літні люди, не зважаючи на поважний вік, дуже старанно дотримуються усіх правил безпеки під час користування і тим, і іншим видом опалення, тому що цінують і власне життя, і власне майно.

Прес-служба У ДСНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool