Кіровоград: рецидивіст скоїв розбійний напад

Травень 19, 2014 | Новини | Переглядів: 951 | Коментарі: 0

До Кіровоградського міського відділу міліції за допомогою звернулася 46-річна жителька обласного центру, яка стала жертвою розбійного нападу.

Жінка розповіла, що пізно ввечері вона поверталася з роботи додому, аж раптом до неї підійшов незнайомець. Чоловік повалив її на землю й, пригрозивши ножем, наказав віддати гроші. Заволодівши жіночою сумкою, в якій знаходилися мобільний телефон та банківська картка, зловмисник втік.
За словами начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Володимира Куценка, в результаті проведених оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення. Ним виявився 39-річний житель обласного центру, раніше судимий за скоєння тяжких злочинів. Загалом чоловік 9 років свого життя провів за ґратами. На початку цього року він в черговий раз звільнився з місць позбавлення волі.
Мобільний телефон потерпілої було вилучено. До речі, зловмисник продовжував користуватись ним.
По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області

 

 

 

 

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool