Кіровоград: Радник Президента на «Червоній зірці»

Червень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 776 | Коментарі: 0

Народний депутат трьох скликань та віднедавна Радник Президента України Володимир Зубанов, 13 червня, в рамках свого візиту на Кіровоградщину, відвідав одне з найбільших підприємств області – завод з виробництва сільгосптехніки «Червона зірка».

На підприємстві Радника Президента зустрічав голова наглядової ради ПАТ «Червона зірка» Павло Штутман, який особисто провів гостя по виробничим цехам та адміністративним приміщенням заводу. Володимир Зубанов ознайомився з підприємством та оглянув виставковий майданчик зі зразками серійної та нової продукції заводу.
Особливо під час екскурсії підприємством В. Зубанов зацікавився програмами по енергозбереженню, впровадженими на підприємстві та відзначив, що такі дії, як утеплення виробничих приміщень та їх реконструкція, хоча й затратні, але дуже необхідні й перспективні.
Під час зустрічі з колективом заводу, підсумовуючи побачене, Володимир Зубанов зазначив: «Як виробничник у минулому, я розумію, що якби ті об’єми металу, які щомісяця споживає «Червона зірка», були просто продані за кордон у якості сировини, держава мала б мінімум зиску. А тут – виробляється продукт і це дуже правильно.
Україна повинна думати як створювати власний продукт. Сьогодні багато говорять про розвиток малого і середнього бізнесу, але варто розуміти – малий та середній бізнес будується навколо великого. Такі підприємства як «Червона зірка» і являються запорукою розвитку невеликих постачальників товарів та послуг».
Крім того, у спілкуванні з заводчанами, Радник Президента зазначив, що для розвитку економіки державі необхідно опиратися на ті сфери, де максимально задіяні власні ресурси: на розвиток внутрішнього споживчого ринку, сільського господарства, металургії та енергетики, і поступово перейти від продажу сировини до переробки і створення кінцевого продукту в межах держави. А для цього необхідна державна підтримка виробництва та якісні інженерні кадри.
«Сьогодні виробничники знаходяться у жорсткій конкурентній боротьбі, і завжди приємно бачити в регіонах України такі підприємства, які здатні на цю конкуренцію, які впевнено розвиваються. «Червона зірка» - одне з таких підприємств. Яке демонструє – і в складних умовах можна знайти можливості для розвитку» - підсумував свій візит Володимир Зубанов.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool