Кіровоград: пройшов завершальний етап змагань з професійної майстерності

Серпень 20, 2013 | Новини | Переглядів: 1196 | Коментарі: 0

14 серпня в м. Кіровограді на базі учбово-тренувального центру ПАТ «Кіровоградобленерго» пройшов завершальний етап змагань з професійної майстерності серед персоналу енергозбутових підрозділів товариства.

За підсумками регіональних етапів право брати участь у фіналі здобули команди Знам’янського, Компаніївського, Долинського, Новомиргородського районів електричних мереж та Кіровоградського міського району електричних мереж.

Окрім визначення кращих за професією, змагання мали на меті посприяти підвищенню рівня безпеки і якості проведення робіт під час обслуговування електроенергетичних об’єктів та розширенню методологічної бази підготовки персоналу. Організаторами було створено всі умови для того, аби енергетики не лише закріпили вже набуті навички, а у змогли перейняти передовий досвід колег.

Програма змагань передбачала перевірку знань з охорони праці й технічної експлуатації, монтаж схем обліку в електроустановці споживача, обстеження нової електроустановки, складання акту про порушення правил користування електричною енергією та укладення договору на постачання електроенергії.

Найкраще із поставленими завданнями впоралися енергетики з Новомиргорода, з мінімальним відривом від лідера друге місце посіла команда Кіровоградського МРЕМ, «бронзу» здобули представники Долинського РЕМ. В індивідуальних номінаціях звання «Кращий інспектор ПАТ «Кіровоградобленерго» здобув Олексій Романенко (Новомиргородський РЕМ), кращим майстром виробничої дільниці з експлуатації приладів обліку став Максим Кондратенко (Компаніївський РЕМ), а кращим електромонтером – Олександр Плющ (Знам’янський РЕМ). Окрім цього, за найуспішніше проходження етапу «Перевірка знань з охорони праці та технічної експлуатації» було відзначено команду Кіровоградського міського району електричних мереж.

Звісно, на додачу до почесних звань переможці змагань отримали солідні преміальні.

Сергій Богомільчук,
прес-секретар ПАТ «Кіровоградобленерго».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool