Кіровоград: пройшов весняний стройовий огляд

Квітень 12, 2014 | Новини | Переглядів: 1220 | Коментарі: 0

У Кіровограді перевірили готовність особового складу стройових підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції до нагляду за дорожнім рухом у літній період.

На території роти ДПС ДАІ і взводу ДПС відділення ДАІ з обслуговування м. Кіровограда при УМВС України в області пройшов весняний стройовий огляд особового складу. Такі заходи проводяться щороку навесні та восени. Їхня мета не тільки перевірити стан форменого одягу, зовнішній вигляд працівників міліції та визначити ступінь стройових навичок кожного працівника міліції.
«Працівники стройових підрозділів ДПС ДАІ першими зустрічають всіх і при в’їздах до Кіровоградщини і на дорогах державного значення, які проходять територією нашого краю. Тому зовнішній вигляд кожного, культура спілкування повинні бути взірцем для всіх правоохоронців», - зазначив заступник начальника управління ДАІ - начальник відділу організації роботи стройових підрозділів УДАІ УМВС України в Кіровоградській області капітан міліції Дмитро Бриндзюк. До того ж керівник звернув увагу присутніх на те, що від поведінки кожного з працівників ДАІ значною мірою залежить і авторитет міліції в цілому.
Також під час проведення стройового огляду перевіряли технічний стан транспортних і спеціальних засобів, що використовуються у повсякденній службі.
Також до працівників ДАІ у гості завітали представники відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями в Україні, Кіровоградської єпархії Української Православної Церкви. Адже незабаром – велике православне свято – Вхід Господній до Єрусалиму (Вербна неділя). Священики благословили кожного інспектора дорожньо-патрульної служби на виконання ними щоденних професійних обов’язків, які досить часто пов’язані із ризиком. Привітали із православними святами та професійним святом – днем ДАІ МВС України. Побажали здоров’я та витримки працівникам ДАІ, а також їхнім родинам.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool