Кіровоград: прокуратура виявила незаконний багатомільйонний договір

Травень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 1125 | Коментарі: 0

За втручання прокуратури області розірвано незаконний договір вартістю 25 мільйонів гривень на поточний ремонт автомобільної дороги.

Незаконну угоду виявлено прокуратурою області в ході перевірки діяльності Служби автомобільних доріг на предмет правомірності використання коштів, виділених на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання автодоріг.
Так, службою було укладено договір з ДП "Кіровоградський облавтодор" на поточний ремонту автомобільної дороги, проте, останній, відповідно до складу своє пропозиції, мав виконати зазначені роботи з неякісних матеріалів, що не відповідали вимогам документації конкурсних торгів.
Наразі, на вимогу прокуратури області незаконну угоду розірвано. Таким чином, попереджено незаконне витрачення 25 мільйонів гривень державних коштів.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool