Кіровоград: програма військово-патріотичного виховання учнівської молоді

Липень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 1243 | Коментарі: 0

Збори, щодо обговорення програми ініціювало управління освіти Кіровоградської обласної державної адміністрації.

 Робоче засідання проводив Олег Ветров, саме за його ініціативи проведено перші військово-патріотичні табори в Кіровоградській області, які були активно підтримані головою Кіровоградської ОДА. Зараз, враховуючи напрацювання та досвід пілотної програми буде включено ще ряд навально патріотичних блоків підготовки. Проект унікальний не лише в області а й в Україні, так як являє собою комплексний і багатогранний підхід до військово-патріотичного виховання молоді.
Проект спочатку буде реалізовано в районах, а потім на загальному рівні області. Організатори зазначають, що крім основних видів військового навчання, військової муштри, психологічної та тактичної підготовки, додадуться ще такі розділи як медична, альпінізм, історія Рідного краю, а також ряд спортивних дисциплін. Інструкторів для проведення різного роду фізичної підготовки нададуть провідні спортивні федерації області. На сьогоднішньому засідання вони активно долучилися до створення остаточного плану програми. Одна з пропозицій навчати не тільки дітей,але й вчителів фізичного виховання та НВП.

Нагадуємо, що перший три денні військово- патріотичні табори для учнів 10-11 класів цього року пройшли в Новогородківському, Знам’янському та Олександрійському районах, з дорученням райдержадміністрацій, ПТУ №36, Обласна федерація панкратіон України, третій полк спеціального призначення, Центр медико-психологінчої реабілітації КОМПАС. За один заїзд учасниками табору стали більше 200 учнів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool