Кіровоград: працюватиме книжкова викладка «Краса, совість і казка»

Квітень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 1070 | Коментарі: 0

З 10 по 17 квітня у відділі абонементу Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка працюватиме книжкова викладка «Краса, совість і казка» - до 80-річчя від дня народження кіровоградського письменника Віктора Близнеця.

Віктор Семенович Близнець народився 10 квітня 1933 р. в селі Володимирівці Компаніївського району на Кіровоградщині. 1957 року закінчив факультет журналістики Київського університету ім.Т.Г.Шевченка. Публікуватися почав з 1959 p.
Віктор Семенович був дитячим письменником за природою свого таланту: він умів розглядати проблему «від початку», звертатися до найпершого значення слова й метафори, відкривати нове в давно знайомому.
В. Близнець практично не мав проблем з виданням своїх творів, саме тому за життя було опубліковано більше десяти його творів від казок, оповідань, до повістей.
Помер письменник 2 квітня 1981 року.
На книжковій викладці представлені твори письменника-земляка, автобіографічні матеріали.
Запрошуємо усіх бажаючих познайомитись з творчістю талановитого письменника та переглянути книжкову викладку.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool