Кіровоград: працівників ДАІ затримали підозрюваного у вбивстві

Квітень 07, 2014 | Новини | Переглядів: 848 | Коментарі: 0

На вихідних інспектори дорожньо-патрульної служби із обслуговування стаціонарного посту роти ДПС ДАІ

 як завжди, несли службу по забезпеченню безпеки дорожнього руху та профілактиці злочинів, пов’язаних з використанням автотранспорту, на стаціонарному посту Державтоінспекції в Олександрівському районі, на перехресті автошляхів державного значення Київ – Знам'янка та Олександрівка – Кіровоград - Миколаїв, де встановлено один з автоматичних комплексів «Гарпун», що призначений для дистанційного перегляду результатів вимірювання швидкості транспортних засобів лазерним вимірювачем швидкості «ТруКам».
Під час несення служби інспекторами ДПС прапорщиком міліції Євгеном Кигимом, молодшим сержантом міліції Олександром Гашенком та командиром взводу капітаном міліції Олександром Поповим на 244 км автошляху Київ - Знам’янка за перевищення швидкості був зупинений автомобіль Опель Корса, під керуванням 57-річного мешканця столиці.
Після перевірки по національним облікам встановили, що зазначений громадянин розшукується одним із районних управлінь внутрішніх справ м. Києва за підозрою у скоєнні вбивства (стаття 115 КК України).
На місце події працівники ДАІ негайно викликали слідчо-оперативну групу Олександрівського райвідділу, а підозрюваного затримали.
Наразі тривають слідчі дії.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool