Кіровоград: Працівники Державтоінспекції провели благодійну акцію (фото)

Березень 31, 2014 | Новини | Переглядів: 917 | Коментарі: 0

Під час весняних шкільних канікул Державтоінспекція продовжує проводити профілактичні заходи по запобіганню дитячому дорожньо-транспортному травматизму, зокрема, з найменшими учасниками дорожнього руху.

Безпека дітей – особлива відповідальність Державтоінспекції.
Працівники Державтоінспекції провели благодійну акцію та відвідали комунальний заклад «Центр соціологічно-психологічної реабілітації дітей» Кіровоградської обласної ради.
Притулок для неповнолітніх дітей – заклад, призначений для тимчасового розміщення неповнолітніх віком від 3 до 18 років, які потребують соціального захисту з боку держави.
В актовій залі притулку зібралося близько 30 малят. Під час зустрічі інспектори ДАІ нагадали малечі основні правила безпечної поведінки на дорозі. Крім цього, малюки мали нагоду побачити основні сигнали регулювальника, посидіти у службовому автомобілі ДАІ та поговорити через гучномовець. Зустріч сподобалася всім.
На завершення зустрічі інспектори ДАІ подарували дітям альбоми для малювання, ручки, солодощі та фрукти, а наймолодшим слухачам – книжечки «Казка про правила дорожнього руху».
- Ми впевнені, що такі зустрічі допоможуть дітям краще засвоїти ази дорожньої безпеки, а також дасть змогу нагадати всім, що діти в притулках теж діти, які потребують нашої уваги та допомоги – зазначив начальник міського відділення ДАІ Сергій Запорожець.

Кіровоград: Працівники Державтоінспекції провели благодійну акцію (фото)

Кіровоград: Працівники Державтоінспекції провели благодійну акцію (фото)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool