Кіровоград: працівникам комунальних підприємств погашена заборгованість із зарплатні

Січень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 1071 | Коментарі: 0

Завдяки прокуратурі м. Кіровограда працівникам комунальних підприємств погашена заборгованість із зарплатні на суму 820 тис. грн

Прокуратурою міста ініційовано перевірку діяльності міської ради та комунальних підприємств з питання оплати праці, беручи до уваги факт систематичної невиплати громадянам заробітної плати.
Під час прокурорської перевірки встановлено факт заборгованості з заробітної плати на трьох комунальних підприємствах: «Трест зелене господарство», «Кіровоград-Універсал2005» та «Міськсвітло» - в сумі близько 820 тис.грн. перед 219 працівниками.
Крім того, має місце борг по сплаті єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування в сумі більше 415тис.грн.
Результатом внесеного прокуратурою та розглянутого подання начальнику Головного управління ЖКХ виконавчого комітету міської ради заборгованість із заробітної плати працівникам та сплати єдиного соціального внеску відшкодовано в повному обсязі.

Прес-служба прокуратури м. Кіровограда
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool