Кіровоград: пожежа в житловій багатоповерхівці забрала життя двох людей

Липень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1318 | Коментарі: 0

Минулої доби по області зафіксовано 4 пожежі. Під час однієї з них, що сталась у невеликій квартирі на останньому  поверсі житлової п’ятиповерхівки у центрі Кіровограда, виявлено загиблими двох людей. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

 Паспортні дані їх, як і причини смерті та причину пожежі, наразі з’ясовують фахівці Управління Держтехногенбезпеки та правоохоронці.

Пожежа виникла за десять хвилин до четвертої ранку, - повідомили сусіди. На місці події працювали 5 одиниць техніки та 11 бійців Кіровоградського державного пожежно-рятувального загону. Завдяки оперативності та професійним діям рятувальників вогонь, не зважаючи на досить сприятливі умови, не зачепив сусідні приміщення та вдалося уникнути жертв серед мешканців багатоповерхівки.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool