Кіровоград: пожежа в квартирі

Серпень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 953 | Коментарі: 0

19 серпня о 13.30 до Служби порятунку зателефонували з повідомленням про пожежу у квартирі на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку у с.Созонівка Кіровоградського району.

Коли почалася пожежа, господарка квартири та її донька були вдома. Відчувши запах диму, дівчина забігла до вітальні й побачила, що вогнем повністю охоплено диван та речі домашнього вжитку, вогонь швидко розповсюджувався на решту кімнати. Мати з донькою, охоплені панікою, вибігли на вулицю й попросили сусідів викликати Службу порятунку. На місце події негайно виїхали підрозділи 1-ї та 6-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Кіровограда. Після прибуття ланкою газодимозахисної служби була проведена розвідка та здійснено бойове розгортання із подачею ствола. Через сильну задимленість допомоги потребували мешканці, які проживають на вищих поверхах. Керівником гасіння пожежі було прийнято рішення про створення ще однієї ланки газодимозахисної служби, щоб допомогти мешканцям залишити задимлене приміщення. Рятувальники одягли на людей апарати захисту органів зору та дихання й вивели на свіже повітря.
Внаслідок пожежі ніхто з жителів будинку не постраждав. Причина пожежі – коротке замкнення електромережі.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool