Кіровоград: повідомлення про замінування

Травень 06, 2014 | Новини | Переглядів: 1437 | Коментарі: 0

Подія сталася минулої суботи близько 12-ої години. До міліції по лінії «102» зателефонував чоловік, який не представився. Він повідомив, що на території парку імені Пушкіна, де на той час відбувалися збори представників однієї з громадських організацій, закладено вибухівку.

На місце пригоди терміново виїхала слідчо-оперативна група Кіровоградського міськвідділу міліції, працівники оперативних служб, експерти-вибухотехніки та кінологи.
У результаті проведеного огляду місця події вибухових речовин не виявили.
За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян».
Того ж дня правоохоронці встановили особу чоловіка, який надав неправдиву інформацію про замінування. Ним виявився 30-річний житель міста Кіровограда.
Наразі у кримінальному провадженні проводиться досудове слідство та призначено низку експертиз.
За такі дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 6 років.
 

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool