Кіровоград: повідомлення для мешканців, які збираються за кордон

Червень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 1001 | Коментарі: 0

ГУ Міндоходів у Кіровоградській області нагадує громадянам, які незабаром планують закордонні поїздки, що при поверненні в Україну ввозити харчові продукти для власного споживання дозволено на загальну суму, яка не перевищує еквівалент 200 євро на одну особу.

При цьому є відповідні вимоги до їх переміщення.

Продукти в упаковці виробника, призначені для роздрібної торгівлі, ввозяться у кількості не більше ніж одна упаковка, або загальною масою, яка не перевищує 2 кілограми кожного найменування на одну особу.

Харчі без упаковки ввозяться у кількості, що не перевищує 2 кілограми кожного найменування на одну особу.

Якщо харчові продукти ввозяться без упаковки як неподільний продукт, готовий до безпосереднього вживання, то його кількість не повинна перевищувати одне найменування на одну особу.

Під час ввезення громадянами на митну територію України зазначених харчових продуктів здійснюється їх декларування (усно або письмово за бажанням власника таких продуктів або на вимогу посадової особи митниці).

Головне управління Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool