Кіровоград: понеділкова нарада в міській раді

Червень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 855 | Коментарі: 0

Тема реалізації у Кіровограді завдань і соціальних ініціатив Президента України щодо залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом, популяризації здорового способу життя стала головною на нараді міського голови Олександра Саінсуса з керівниками виконавчих органів міської ради.

З інформацією перед учасниками наради виступив начальник відділу фізичної культури та спорту Олександр Куценко. У 2012 році – І півріччі 2013 року, повідомив Олександр Куценко, збережена інфраструктура дитячо-юнацьких спортивних шкіл, інших закладів фізичної культури та спорту, фізкультурно-оздоровчих і спортивних споруд м. Кіровограда.
У місті Кіровограді діють 42 спортивні клуби, постійними відвідувачами яких є 7 200 осіб; 3 стадіони; 11 футбольних полів; 71 спортзал; 95 приміщень для занять фізкультурно-оздоровчою роботою; 7 тенісних кортів; плавальний басейн; льодова ковзанка «Слайз»; водно-спортивна база, стрілецький тир, 405 спортивних майданчиків.
За домовленістю з департаментом освіти і науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації з 27 травня по 15 червня в рамках літньої оздоровчої кампанії 718 дітей молодших класів мали змогу займатися плаванням у басейні СДЮШОР «Надія».
Відповідно до Програми розвитку фізичної культури і спорту в місті Кіровограді на 2013 рік передбачено 100,0 тис. грн. на літнє оздоровлення учнів дитячо-юнацьких спортивних шкіл. За дані кошти передбачається оздоровити 183 юних спортсмени, а також близько 100 дітей за кошти меценатів.
Для кіровоградських дітей створюються максимально сприятливі умови, щоб у період літніх канікул вони мали можливість повноцінно відпочивати і займатися спортом.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool