Кіровоград: покарання за несанкціоновану торгівлю невідворотнє

Червень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 887 | Коментарі: 0

2 червня муніципальний патруль здійснив рейд вулицями Попова, 9-г (біля магазину “АТБ”), Героїв Сталінграда (біля житлового будинку № 16, корп.. 1) та Преображенської (біля будинку Профспілок). - Мешканці міста вже звикають до того, що у Кіровограді працює муніципальний патруль, - відзначив заступник міського голови Сергій Васильченко

 Навіть у тих, хто здійснює несанкціоновану торгівлю вже не виникає запитань хто це і звідки. У складі рейдової групи були задіяні представники управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення, спеціалізованої інспекції, міліції та міської дружини. В результаті рейду спеціалісти спеціалізованої інспекції склали 9 протоколів (ст. 152 КУпАП), ще один протокол (ст. 160 КупАП) - в активі працівників міліції. У свою чергу, адміністративна комісія, засідання якої відбулося цього ж дня, розглянула протоколи про адміністративні правопорушення,, складені муніципальним патрулем під час попередніх рейдів. Порушники мають розуміти, що на них чекає невідворотнє покарання гривнею, наголосив Сергій Васильченко. Одночасно, із громадянами, які здійснюють торгівлю у невстановлених місцях, постійно ведеться роз’яснювальна та попереджувальна робота щодо недопущення “стихійної” торгівлі на тротуарах міста, газонах та біля житлових будинків, утримання прилеглої території у неналежному санітарному стані, порушення спокою мешканців будинку. Торгівцям пропонується реалізовувати сільськогосподарську продукцію виключно у спеціально відведених місцях та на ринках міста Кіровограда.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool