Кіровоград: подарунки вихованцям інтернатів

Травень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 847 | Коментарі: 0

В останні дні весни в шкільних закладах Кіровоградщини, як і по всій Україні, пролунав останній дзвоник.

На Свято останнього дзвоника напередодні Міжнародного дня захисту дітей, заступник начальника Головного управління ДФС у Кіровоградській області Тетяна Гавренкова завітала з привітаннями та подарунками одразу в два підшефних заклади – Олександрійську та Знам’янську школи-інтернати.
Органи Державної фіскальної служби області опікуються молоддю – підростаючим поколінням платників податків. Особлива увага спрямована на тих, хто потребує опіки найбільше, – дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
Такі гостини вже стали традицією для вихованців закладів та їх викладачів. Діти доволі часто приймають вітання від представників фіскальної служби області разом з подарунками та солодощами з нагоди різноманітних свят.
„В дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. Святий обов’язок дорослих – зробити своїх дітей щасливими не тільки сьогодні, влаштувавши їм свято, а і завтра і завжди. Адже наші діти –майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим” , - зазначила Тетяна Гавренкова.
Гості привітали усіх присутніх із закінченням навчального року та побажали вчорашнім школярам досягти омріяних вершин у майбутній професії, впевненості у собі і у своїх силах, вірити в свій успіх й впевнено йти до своєї мети, бути творцями свого щасливого життя.
Також прозвучали слова подяки педагогам, які невтомно і дбайливо опікувалися своїми вихованцями, передавали свої знання, вміння та досвід.
Слід зазначити, що в цей святковий день керівники та фахівці податкових інспекцій фіскальної служби області долучилися до урочистостей з нагоди цих великих для дітей свят. Усюди лунали привітання та найкращі побажання, як для випускників, так і для малечі – майбутнього нашої країни.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool