Кіровоград: подано 974 декларації про майновий стан і доходи за 2014 рік

Квітень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 958 | Коментарі: 0

Кожного року протягом перших чотирьох місяців триває деклараційна кампанія.

Станом на 1 квітня поточного рокy до Кіровоградської ОДПІ подано 974 декларації про майновий стан і доходи за 2014 рік.
Сума задекларованих доходів складає 67123,0 тис.грн., сума ПДФО, задекларованого до сплати – 2683,4 тис.грн., фактично сплачено – 813,6 тис.грн.
Вкотре Кіровоградська ОДПІ звертає увагу на те, що для правильного заповнення декларації про майновий стан і доходи, необхідно звернутись до інспекції за місцем проживання, місцем отримання доходів для отримання відомостей про суми отриманих доходів.
Відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків контролюючий орган надає протягом 5 робочих днів з дня звернення.
Порядок отримання відомостей регламентовано розділом Х Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків, що затверджено наказом Міністерства доходів і зборів України від 10.12.2013 року № 779.
Також, звертаємо увагу на те, що фізичні особи, які не мають постійного місця проживання в Україні або тимчасово перебувають за межами населеного пункту проживання, отримання доходів, місцезнаходження іншого об’єкта оподаткування, мають можливість звернутися за відомостями до будь-якого контролюючого органу. Термін видачі відомостей може бути продовжено до 10 робочих днів.
Шановні мешканці м.Кіровограда! Декларацію про майновий стан і доходи ви можете подати, звернувшись до Центрy обслуговування платників Кіровоградської ОДПІ за адресою: вул. Глинки,2.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool