Кіровоград: початок роботи позачергової сесії міської ради переноситься

Листопад 02, 2015 | Новини | Переглядів: 1132 | Коментарі: 0

Початок засідання позачргової п’ятдесят третьої сесії Кіровоградської міської ради перенесений на 14.00 через відсутність кворуму. Перед ранковим засіданням зареєструвалися 32 депутати із необхідних для початку роботи 39.

Цього дня трибуною міської ради скористалися представники громадськості, які звернули увагу депутаського корпусу міської ради на продовження незаконного будівництва заправочної станції у зеленій зоні міста по вулиці Терешкової, 205.
Секретар міської ради Іван Марковський, у свою чергу, відзначив, що міська влада зробила усе від неї можливе, щоб припинити це будівництво.

Кіровоград: скільки мандатів отримали політичні партії?

- Наша позиція у цьому питанні чітка, - наголосив Іван Марковський. – Ми підтримуємо мешканців мікрорайону і виступаємо категорично проти забудови. Міськвиконком скасував надані будівельні умови і обмеження для зведення цього об’єкту, але відкликати дозвіл на будівництво може лише інспекція Державного архітектурно – будівельного контролю. Відповідні листи за моїм підписом тути вже направлені.

Іван Марковський також звернувся до депутатів міської ради, які проігнорували сесію, з проханням прийти на 14.00 до сесійної зали.
- Ми маємо підтримати мешканців Сватово Луганської області, які постраждали від вибухів на військовому складі, - підкреслив секретар міської ради. – Люди там сьогодні мерзнуть у зруйнованих помешканнях і очікують на допомогу від всієї України.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool