Кіровоград: поблизу лісосмуги виявлено авіабомбу

Травень 06, 2014 | Новини | Переглядів: 1001 | Коментарі: 0

5 травня сапери групи піротехнічних робіт У ДСНС в області проводили роботи із знешкодження авіабомби часів Великої Вітчизняної війни.

Боєприпас у Кіровограді по проїзду Аджамському виявив місцевий житель та зателефонував за номером «101». Авіабомба АО-25 знаходилася просто на відкритій території поблизу лісосмуги, тож несла потенційну загрозу для всіх, хто міг проходити поруч. За словами фахівців, з часом така вибухівка стає ще більш небезпечною, тож необхідно було негайно убезпечити людей. Для цього працівники міліції встановили на місці події охорону та огородили вибухонебезпечний предмет кіперною стрічкою. А рятувальники ретельно обстежили територію міношукачами та вилучили авіабомбу, після чого знищили на спеціальному майданчику.
Радимо жителям області при виявленні предмету, схожого на вибухонебезпечний, в жодному разі не переносити його та не чіпати і одразу зателефонувати до Служби порятунку.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool