Кіровоград: персонал пологового будинку діяв в умовах надзвичайних ситуацій

Квітень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 2519 | Коментарі: 0

У Кіровоградському пологовому будинку № 1 були проведені спеціальні об’єктові тренування медичного персоналу, повідомляє сайт міськради

В ході тренувань, повідомила начальник управління охорони здоров’я Оксана Макарук, відпрацьовувалась дії персоналу під час виникнення різних надзвичайних ситуацій, а також взаємодія медичної ланки та ланки пожежежогасіння. Медичний персонал закладу використовував набуті теоретичні знання та вміло застосовував їх під час проведення практичних занять. “Питання цивільного захисту зараз актуальні, як ніколи – наголосив головний лікар пологового будинку №1 Олексій Сорокін, — тому проведення тренувань – це своєрідна профілактика виникнення надзвичайних ситуацій”. Надання першої медичної допомоги, гасіння осередку пожежі, використання первинних засобів пожежегасіння, проведення евакуації пацієнтів з будівлі були пріоритетними завданнями під час навчань.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool