Кіровоград: перемогу святкувала команда «Наивность»

Квітень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 988 | Коментарі: 0

09 квітня у глядацькій залі Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбувся фінал ХVІІ міського чемпіонату КВК серед молодіжних команд, організований і проведений відділом сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради.

За звання чемпіону боролися три команди: «Наивность» (КДПУ ім.В.Винниченка), «ТNТ» (Кіровоградська льотна академія Національного авіаційного університету) та «Маленький Париж» (збірна команда міста). Чемпіоном сезону 2012-2013 років стала команда «Наивность», яка отримала символ Кіровоградського КВК - перехідну медаль та подарунки, які вручили начальник відділу сім'ї та молоді Людмила Дорохіна та голова Молодіжної ради при виконавчому комітеті міської ради, депутат міської ради Андрій Кур'ян.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool