Кіровоград: «Партизанськими стежками» Чорного лісу

Травень 05, 2014 | Новини | Переглядів: 1238 | Коментарі: 0

4 травня вихованці дитячо-юнацьких клубів «Чайка», «Гермес», «Старт» відділу сім”ї та молоді Кіровоградської міської ради разом із батьками і педагогами-організаторами Олегом Бочаровим та Татьяною Зеленько здійснили туристичний похід «Партизанськими стежками Чорного лісу», присвячений Дню Перемоги.

Подорожуючи стежками Чорного лісу, долаючи перешкоди, тридцять сім учасників походу набули необхідних навичок у туристичній подорожі, познайомились з історією періоду Великої Вітчизняної війни.
У приватному етнографічному музеї українського побуту Володимира Вознюка туристи зробили привал та ознайомились з експонатами музею часів козаччини, а також прослухали історичну розповідь про славних героїв України періоду Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років. Наостанок подорожі юні туристи скуштували смачного кулешу.
За словами педагога-організатора Олега Бочарова, навіть короткотривалий туристичний похід дає значно більше користі, ніж довготривалі теоретичні заняття. Адже в поході закладено могутній потенціал, який виконує наукову, культурно-пізнавальну, оздоровчу функції, розвиває увагу, виховує кмітливість, самостійність, уміння орієнтуватися в просторі й часі, долати труднощі туристського життя, а головне - прищеплює почуття патріотизму та національної свідомості.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool