Кіровоград: Оголошується конкурс на здобуття обласної журналістської премії

Квітень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 1031 | Коментарі: 0

Кіровоградська обласна журналістська премія є творчою відзнакою, якою нагороджуються журналісти, фотожурналісти області за високохудожні твори у різних жанрах журналістики, спрямовані на утвердження гуманістичних ідеалів, збагачення історичної спадщини народу, державотворення, розвиток економічного, соціального та культурного життя регіону і опубліковані в періодичних виданнях або передані по телебаченню і радіо, здобули широке громадське визнання.

Премія встановлюється у трьох номінаціях:
журналістика;
телерадіожурналістика;
фотожурналістика.

На здобуття Премії щорічно висуваються твори, у різних жанрах журналістики і публіцистики, опубліковані у газетах, журналах або передані по телебаченню і радіо.

Висувати твори на здобуття Премії мають право:
- первинні журналістські організації області;
- колегії газет і журналів, редакції телебачення і радіомовлення, а також трудові колективи, окремі журналісти;
- громадські організації.

Премія є персональною, нею нагороджуються, як правило, журналісти, які народилися, проживають або тривалий час працювали на території області.

Прийом документів на здобуття Премії триватиме до 01 травня 2014 року.

Адреса журі: управління інформаційної діяльності Кіровоградської обласної державної адміністрації, каб. 188, пл.Кірова, 1, м.Кіровоград, 25022.
Телефон для довідок: 24-53-15.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool