Кіровоград: обласний центр зайнятості допоміг працевлаштуватися більше 10 тис. осіб

Червень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 790 | Коментарі: 0

Виконуючий обов’язки директора обласного центру зайнятості Юрій Слоневський інформацію щодо роботи центру, яку він озвучив під час апаратної наради в ОДА, розпочав із планів стосовно реалізації обласної програми зайнятості населення.

Так, за словами Юрія Слоневського, активними заходами із працевлаштування поточного року передбачається охопити більше 35 тис. безробітних громадян, а за увесь період дії програми, а це до 2017 року - більше 180 тис. чол.
Серед основних напрямків залучення безробітного населення до трудової діяльності і надання соціальної підтримки на цей період Юрій Слоневський виділив безпосередньо працевлаштування загалом, заохочення роботодавців у працевлаштуванні на нові робочі місця, організацію професійного навчання, реалізацію в області державної політики щодо розвитку малого та середнього підприємництва і залучення безробітних до участі у громадських роботах.
Що ж стосується працевлаштування молоді, яка здобула професійно-технічну освіту, на перше робоче місце за отриманою спеціальністю, то в планах обласного центру зайнятості щороку працевлаштовувати в межах 6,5 тис. чоловік.
Стосовно стану справ на поточний момент, то Юрій Слоневський розповів, що протягом січня – травня 2013 року за соціальними послугами до обласної служби зайнятості звернулося 32,1 тис. незайнятих громадян.
- Активними заходами сприяння зайнятості населення було охоплено 20,8 тис. незайнятих громадян, рівень охоплення становив 64,8% (в Україні – 44,5%), - констатував Юрій Слоневський.
З них, за його словами, працевлаштовано - 10,1 тис осіб, молоді – більше 3 тис. осіб, профнавчання пройшли 4,6 тис. осіб, у громадських роботах та інших роботах тимчасового характеру взяли участь 6,1 тис. осіб.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool