Кіровоград: обласна бібліотека для юнацтва ім. О.М.Бойченка запрошує

Лютий 25, 2013 | Новини | Переглядів: 855 | Коментарі: 0

У програмі тижня:

26 лютого о 12.00 працівники відділу мистецтв запрошують усіх бажаючих відвідати майстер-клас «Чарівні квіти». В рамках майстер-класу відвідувачі навчаться створювати оригінальні об’ємні листівки в техніці кірігамі.

27 лютого о 12.30 у відділі мистецтв буде проведено слайд-бесіду «Архітектура старого міста». Захід присвячено історії будівель та архітектурних пам’яток м. Єлисаветград.

28 лютого о 14.00 відбудеться екскурс в минуле «Історія в кожному імені міста». Під час заходу, відвідувачі зможуть познайомитись з історією міста та видатним особистостями, які народились або мешкали в м. Кіровограді.

1 березня о 12.00, з нагоди Всесвітнього дня котів, відбудеться презентація Кіровоградської міської громадської організації захисту тварин «БІМ», за участі Т.Кучерявої, керівника організації, волонтерів та тварин-вихованців.

З 1 березня у відділі мистецтв відкриється виставка світлин «Березнева котовасія». На виставці будуть представлені роботи кіровоградських фотографів на яких зображено різних пухнастиків.

Протягом тижня відвідайте цікаві книжкові виставки:
з 25 лютого у відділ абонементу відкриється книжкова виставка «Феномен жіночої творчості». Виставка присвячена творчості видатних українських письменниць Л. Українки, О. Кобилянської, О. Пчілки, М. Вовчок;
з 1 березня «Педагогічні роздуми: К. Ушинський» (відділ популяризації книги);
з 1 березня «Композитор епохи бароко: А. Вівальді» (відділ мистецтв).
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool