Кіровоград: новосілля справила ще одна група дитячого садочка

Квітень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 985 | Коментарі: 0

У дитячому будинку “Барвінок” зроблений якісний ремонт ще однієї групи дитячого садочка. Ще двадцять дітей мають можливість відтепер перебувати у великих світлих приміщеннях, зі зручними меблями, сантехнікою.

Перевірити якість виконаного ремонту до “Барвінку” завітав секретар міської ради Іван Марковський разом із начальником управління капітального будівництва Віктором Ксенічем. - Робота будівельниками виконана на совість, - відзначив Іван Марковський. – Відремонтованими приміщеннями задоволені як персонал садочка, так і дітвора. Ми передбачили у міському бюджеті 240 тисяч гривень на виконання ремонтних робіт у дитячому будинку і бачимо, що це надзвичайно потрібні на сьогодні капіталовкладення. Більш зручного місця для організації диячого садочка у Кіровограді годі і придумати, говорить директор “Барвінку” Ольга Гречишкіна. Жоден дошкільний навчальний заклад не може похвалитися такою великою зеленою територією. Це справжня оаза для діток. Сьогодні ту функціонують чотири дитячі групи, а із 1 вересня планується відкриття п’ятої. Батьки зрозуміли переваги розташування “Барвінка” і активно подають заяви на оформлення своїх діток саме у цей садочок. Вже прощаючись, Іван Марковський звернув увагу, що коридори першого поверху у закладі, хоч і чистенькі, пофарбовані, але виглядають ніяково у порівнянні із кімнатами дитячих груп. Тож він відразу і надав доручення Віктору Ксенічу зробити дітям подарунок - розглянути можливість зробити у поточному році ремонт коридорів, а на прохання Ольги Гречишкіної, ще і приміщення кухні дитячого будинку.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool