Кіровоград: нові тарифи за опалення споживачам ДП «Кіровоградтепло»

Жовтень 21, 2014 | Новини | Переглядів: 2073 | Коментарі: 0

ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» повідомляє, що на засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі – НКРЕКП), яке відбулося 17.10.2014 р., був встановлений новий тариф на послугу з централізованого опалення, що надається населенню м. Кіровограда ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» :

для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії – 456,56 грн/Гкал (з податком на додану вартість);

для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії – 11,02 грн. за 1 кв. м за місяць протягом опалювального сезону (з податком на додану вартість).

Шановні споживачі! Зазначені тарифи вступають в дію з моменту офіційного опублікування відповідної постанови НКРЕКП, а до цього часу переконливо просимо вас терміново погасити борги за послуги теплопостачання, накопичені протягом минулих опалювальних сезонів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool