Кіровоград: нова система оплати навчання

Червень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 1146 | Коментарі: 0

Курсанти Кіровоградської льотної академії НАУ тепер можуть оплачувати своє навчання в розстрочку, причому без сплати кредитних відсотків і комісій

Нова система оплати навчання частинами впроваджена ВУЗом і ПриватБанком. Навчатися в кредит при оплаті частинами можна без відсотків і комісій - за умови своєчасного внесення платежів, банківський кредит буде безкоштовним. Всі ризики по платежам банк бере на себе і гарантовано зараховує щомісячно платежі за навчання на рахунок ВНЗ.

“Це дуже зручна форма оплати не тільки для наших курсантів і їх батьків, але й для нас, - відзначила Ольга Кушнір, помічник начальника Кіровоградської льотної академії НАУ по зв'язкам з громадськістю. По-перше, ми щомісячно, і завжди вчасно, отримуємо гарантовану оплату за навчання, а по-друге, ще більша кількість розумних, знаючих дітей, батьки яких раніш не в змозі були б забезпечити їм навчання в нашому навчальному закладі, зможуть поповнити лави курсантів нашого ВУЗу» .

Щоб скористатися новою системою оплати навчання, потрібно просто зателефонувати на гарячу лінію ПриватБанку за номером 3700 і повідомити про своє бажання оператору. Після підключення до сервісу, студентам (курсантам) або їх батькам необхідно щомісяця, в будь-якому банкоматі або терміналі самообслуговування або навіть через інтернет-банкінг Приват24, вносити рівнозначну суму. Користуючись кредитними грошима, батькам не потрібно збирати жодних документів для оформлення кредиту і навіть не потрібно витрачати дорогий час на відвідування банку. А щаслива дитина отримує гідну освіту.

«Я впевнений, що мрії збуваються. І в цьому мене переконали співробітники ПриватБанку, - розповідає випускниця школи №14 м.Кіровограда Катерина Вітюк. Ще вчора ми з мамою не могли собі навіть дозволити думати про вступ до льотної академії. На жаль, бюджет сім'ї не дозволяє викласти потрібну суму коштів за навчання. А тепер, на сімейній раді, ми прийняли рішення, що обов'язково повинні скористатись можливістю, наданою ПриватБанком».

Сьогодні послугою оплати навчання частинами можуть похвалитися й інші вищі навчальні заклади Кіровоградщини - Кіровоградський інститут ім.Св.Миколая Приватного акціонерного товариства “Вищий навчальний заклад “Міжрегіональна Академія управління персоналом”, професійний вищий навчальний заклад Кіровоградський інститут регіонального управління і економіки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool