Кіровоград: найбільш резонансні злочини по області на 4 квітня

Квітень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 1358 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 316 заяв і повідомлень громадян, з них 63 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Маловисківського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернулася жителька одного з сіл. Попередньо встановлено, що 17-річний місцевий житель викрав мопед з господарської будівлі нежилого домоволодіння жінки. Наразі викрадений транспортний засіб вилучено та повернуто власниці.
До дільничного інспектора Олександрійського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 50-річний житель населеного пункту. Попередньо встановлено, що двоє 17-річних місцевих жителів викрали з території подвір’я потерпілого близько 50 метрів кабелю. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.
До Долинського райвідділу міліції надійшло повідомлення 46-річного місцевого жителя про незаконне заволодіння його автомобілем. У ході проведення слідчих дій правоохоронці виявили транспортний засіб неподалік одного з сіл. Попередньо встановлено причетність до вчинення кримінального правопорушення 23-річного жителя іншого населеного пункту. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України. Автомобіль повернуто власнику.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool