Кіровоград: найбільш резонансні злочини по області на 2 квітня

Квітень 02, 2014 | Новини | Переглядів: 1091 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 333 заяви і повідомлення громадян, з них 50 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Олександрівського райвідділу міліції звернулася жителька одного з сіл та повідомила, що 46-річний місцевий житель наніс тілесні ушкодження у вигляді травми голови та забою стегна її 15 річному родичу. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Працівники Онуфріївського райвідділу міліції у ході проведення слідчих дій встановили особу зловмисника, який викрав з господарської будівлі 87-річної жительки одного з сіл пилосос, посуд та продукти харчування. Ним виявився 26-річний житель іншого населеного пункту. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Світловодського міського відділу міліції зупинили автомобіль під керуванням 30-річного жителя сусідньої області. Під час огляду в салоні авто правоохоронці виявили розкладний ніж та ніж з довжиною леза 15 см, які вилучено та направлено на дослідження. Працівники міліції з’ясовують обставини події.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool