Кіровоград: найбільш резонансні злочини по області на 19 серпня

Серпень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 907 | Коментарі: 0

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 920 заяв і повідомлень громадян, з них 194 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Новомиргородського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 20 - річного жителя сусідньої області. Попередньо встановлено, що 30 – річний раніше судимий односельчанин сестри потерпілого проник до приміщення її літньої кухні, звідки викрав майно заявника - бензопилу та алюмієвий бідон. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального Кодексу України.

Працівники Новоукраїнського райвідділу міліції встановили, що двоє неповнолітніх місцевих жителів – 17 та 16 років – викрали два ящика бананів, один ящик помідорів та електронні ваги з автомобіля 36 – річного жителя міста, який він на деякий час залишив на узбіччі дороги без нагляду. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального Кодексу України.

До Світловодського міського відділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 39-річної місцевої жительки попередньо встановлено, що її 24-річний знайомив, перебуваючи в гостях у помешканні потерпілої, скоїв крадіжку її банківської картки та зняв з неї гроші у сумі 5 тисяч гривень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального Кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool