Кіровоград: найбільш резонансні злочини по області на 17 квітня

Квітень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 847 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 332 заяви і повідомлення громадян, з них 52 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Долинського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні з травмами у вигляді забою грудної клітини та перелому ребра доставлено 60-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження потерпілому наніс 58-річний житель районного центру під час сварки. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Працівники Новомиргородського райвідділу міліції у ході проведення огляду домоволодіння 33-річного місцевого жителя виявили та вилучили близько 10 грамів коноплі. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

Працівники слідчого управління УМВС в області під час проведення санкціонованого обшуку домоволодіння 51-річного жителя Бобринецького району виявили у гаражному приміщенні дрібнокаліберну гвинтівку та більше 100 набоїв різного калібру. Зброю і боєприпаси вилучено та направлено до НДЕКЦ при УМВС в області. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool