Кіровоград: найбільш резонансні злочини по області на 15 серпня

Серпень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 862 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 427 заяв і повідомлень громадян, з них 100 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Онуфріївського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 31 - річного жителя одного з сіл району. Попередньо встановлено, що 28 – річна односельчанка з однієї з кімнат його помешкання викрала гроші у сумі близько 800 грн. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

До Кіровоградського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 43-річного працівника ферми, що знаходиться в одному з сіл. Попередньо встановлено, що 49-річний житель іншого села вкрав п’ять мішків кукурудзи з території поля. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального Кодексу України.

Працівники Компаніївського райвідділу міліції в ході розслідування кримінального провадження встановили, що троє жителів одного з сіл району викрали близького 326 кг металобрухту з території місцевого кар’єру. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального Кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool