Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 6 травня

Травень 07, 2014 | Новини | Переглядів: 890 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 314 заяв і повідомлень громадян, з них 45 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Знам᾿янського міського відділу міліції надійшло повідомлення від 55-річної жительки одного з сіл про грабіж. Попередньо встановлено, що 19-річний раніше судимий місцевий житель разом з 55-річною родичкою відкрито викрали металеве покриття з погребу нежилого домоволодіння потерпілої. Правоохоронці з’ясовують обставини події.
Працівники Голованівського райвідділу міліції на одній з вулиць районного центру зупинили 24-річного раніше судимого місцевого жителя, у якого виявили та вилучили 17 набоїв калібру 5,6 мм. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.
До Маловисківського райвідділу міліції з заявою про крадіжку звернулася 43-річна жителька одного з населених пунктів. Попередньо встановлено, що 20-річний місцевий житель викрав з будинку потерпілої срібний ланцюжок та каблучку. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Викрадене вилучено та повернуто власниці.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool