Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 4 липня

Липень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 1174 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 409 заяв і повідомлень громадян, з них 67 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Світловодського міського відділу міліції звернулася 42-річна жителька одного з сіл. Жінка повідомила, що 46-річний односельчанин викрав з її будинку сережки з білого золота, золоту та срібну каблучки. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

До Олександрійського міського відділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 40-річна місцева жителька. Попередньо встановлено, що 43-річна жителька районного центру у травні поточного року викрала золоті сережки у малолітньої родички жінки. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Дільничні інспектори Кіровоградського міського відділу міліції на території домоволодіння раніше судимого 29-річного місцевого жителя виявили 433 рослини маку. А за місцем проживання іншого 40-річного кіровоградця правоохоронці вилучили 232 кущі коноплі. Також у ході операції «Мак-2014» працівники Олександрівського райвідділу міліції на присадибній ділянці 67-річної жительки одного з сіл району виявили 110 кущів маку. А на території домоволодіння 65-річного жителя міста Новоукраїнки правоохоронці виявили та вилучили 227 рослин коноплі, які вилучено та направлено на дослідження.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool