Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 31 березня

Березень 31, 2014 | Новини | Переглядів: 1073 | Коментарі: 0

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 896 заяв і повідомлень громадян, з них 160 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Онуфріївського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 66-річної жительки одного з сіл про крадіжку. Попередньо встановлено, що 45-річний місцевий житель викрав з будинку жінки гроші у сумі 700 гривень. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

До Долинського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 34-річна місцева жителька. Попередньо встановлено, що 36-річний непрацюючий житель районного центру викрав з домоволодіння жінки велосипед. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

На одній з вулиць міста Знам’янки інспектори дорожньо-патрульної служби зупинили автомобіль під керуванням 24-річного жителя одного з сіл. У салоні авто правоохоронці виявили два набої калібру 5,45 мм. За словами водія, боєприпаси він знайшов та планував здати до міськвідділу. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

До Олександрійського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 30-річної місцевої жительки про крадіжку. Попередньо встановлено, що 25-річний раніше судимий житель районного центру викрав з приміщення магазину парфуми. Крім того, зловмисник підозрюється у крадіжці з іншого торгівельного закладу кількох тюбиків засобу для гоління. Інформацію про події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool