Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 30 серпня

Серпень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 1052 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 333 заяви і повідомлення громадян, з них 73 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Маловисківського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 32-річний місцевий житель. Попередньо встановлено, що троє жителів району, 17 та 19 років, один із яких раніше судимий, викрали від під’їзду будинку скутер потерпілого. Транспортний засіб вилучено та повернуто власнику.

Працівники Новгородківського райвідділу міліції під час огляду домоволодіння жительки одного з сіл району виявили на горищі господарської будівлі кілька рослин коноплі вагою близько 20 грамів та три паперових згортки з марихуаною вагою близько 10 грамів. Встановлено, що нарковмісні рослини належать 17-річному родичу жінки, що проживає у жінки. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

До Кіровоградського міського відділу міліції по лінії «102» надійшло повідомлення про крадіжку секції металевого паркану поблизу одного з магазинів міста. За «гарячими слідами» військовослужбовці в/ч 3011, що здійснювали патрулювання на території міста, затримали підозрюваного, який переносив викрадене. Ним виявився 43-річний раніше судимий непрацюючий житель обласного центру. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

До Новгородківського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні із закритою черепно-мозковою травмою за допомогою звернулася 18-річна жителька одного з населених пунктів району. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження потерпілій спричинив її 55-річний родич. Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool