Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 15 травня

Травень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 932 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшла 371 заява і повідомлення громадян, з них 61 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення від працівника охорони одного з супермаркетів техніки про крадіжку. Прибувши на місце події, працівники міліції виявили 38-річного місцевого жителя, який взяв з вітрини магазину планшет вартістю близько 2 тисяч гривень та намагався втекти з торгівельного закладу, не розплатившись. Правоохоронці з’ясовують усі обставини пригоди.
Працівники Новоархангельського райвідділу міліції під час огляду домоволодіння 32-річного жителя одного з сіл виявили та вилучили поліетиленовий пакет з рослинною речовиною, схожою на коноплю, вагою близько 15 грамів та дві пластикові пляшки з нашаруванням коричневого кольору. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.
На одній з вулиць обласного центру працівники міліції помітили чоловіка, який поводився підозріло. Під час проведення особистого огляду у 34-річного кіровоградця було виявлено та вилучено саморобний кастет. Правоохоронці з’ясовують обставини події.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool