Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 13 серпня

Серпень 13, 2013 | Новини | Переглядів: 864 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 376 заяв і повідомлень громадян, з них 78 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Ульяновського райвідділу міліції надійшло повідомлення про кримінальне правопорушення від 48-річної жительки одного з сіл району. Попередньо встановлено, що 34 – річний непрацюючий житель сусіднього району, вночі, зірвавши скоби на воротах, проник до гаражу потерпілої, звідки викрав мотоцикл, шолом та електричний наждак. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення від 43-річного кіровоградця. Попередньо встановлено, що вночі на одній вулиць обласного центру в ході сварки 37-річний знайомий наніс удар по голові скляною пляшкою. Потерпілого з тілесними ушкодженнями у вигляді рваної рани підборіддя та вуха доставлено до лікарні. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

До Олександрійського міського відділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 49-річна місцева жителька. Попередньо встановлено, що 20-річний знайомий її доньки, перебуваючи у їх квартирі, скоїв крадіжку ноутбука та золотих виробів. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального Кодексу України.

Став жертвою крадія і 37-річний житель сусідньої області, який перебував у гостях в одному з сіл Вільшанського району. Попередньо встановлено, що 37-річний раніше судимий житель району, вкрав мобільний телефон гостя, який лежав у помешканні на столі. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального Кодексу України.

Працівниками служби дільничних інспекторів Знам’янського міського відділу міліції на присадибній ділянці 51-річного жителя одного з сіл було виявлено та вилучено 5 кущів коноплі. Інформацію про події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 статті 310 Кримінального кодексу України «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель». Рослини направлено на дослідження.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool