Кіровоград: надзвичайні події з 5 по 6 серпня

Серпень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 861 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

м. Кіровоград: виникла пожежа меблів у квартирі на 4-му поверсі 5-поверхового житлового будинку. Орієнтовна причина – підпал.
м. Світловодськ: рятувальники ДПРЧ-17 ліквідували пожежу 80 м2 покрівлі приватного житлового будинку, яка виникла внаслідок короткого замикання електромережі, та зашкодили вогню знищити весь житловий будинок.
м. Олександрія: виникла пожежа кухонних меблів у квартирі на 9-му поверсі житлової багатоповерхівки. Причина та збиток – встановлюються.
м. Кіровоград: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по спилюванню аварійного дерева біля дитячого майданчика по вулиці Полтавській.
смт Новоархангельськ: підрозділом ДПРЧ-31 надано допомогу по відчиненню дверей квартири.
м. Кіровоград: підрозділом ДПРЧ-1 та аварійно-рятувального загону спецпризначення надано допомогу по спилюванню аварійної гілки дерева біля житлового будинку по вулиці Шевченка.
м. Кіровоград: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по відчиненню дверей квартири.
м. Кіровоград: підрозділом ДПРЧ-1 надано допомогу по підняттю важкохворої з надмірною вагою з підлоги на диван, з якого вона впала та не могла самостійно підвестися.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool